miércoles, 2 de octubre de 2013

1.359 CRISIS GLOBAL (84)

POST Nº 1.359   0   a   E-MAIL   de  contacto:   rdsarlef3@yahoo.es   TARRAGONA 

7.071 VISITAS TOTALES // 39 VISITAS PARCIALES   (14/10/2.018)    11.030

CRISIS GLOBAL (83)

http://ramon-rsarlef.blogspot.com.es/2013/09/1350-crisis-global-83.html   (3/10/2.013)  (1.350)

CRISIS GLOBAL (80)

http://ramon-rsarlef.blogspot.com.es/2013/08/1326-crisis-global-80.html   (3/10/2.013)   (1.326)


Si voleu un testimoni de les causes que han produït aquest repartiment desigual de la riquesa en favor dels de dalt ho podeu veure en la carta que Michael Cembalest, cap d’inversions de JPMorgan Chase, va escriure el juliol de 2011 als clients del banc, on deia: “els marges de benefici han aconseguit nivells que no s’havien vist des de fa dècades”(…) “les reduccions de salaris i prestacions expliquen la major part d’aquesta millora”. “La compensació pel treball està als Estats Units en l’actualitat al mínim en cinquanta anys en relació tant amb les xifres de venda de les empreses com del PIB dels Estats Units”. 


Aquesta “gran divergència” no va néixer de causes econòmiques, de la dinàmica dels mercats, sinó d’unes causes polítiques, de “la manipulació de les lleis i les regles per obra dels que podien pagar “negociadors”, legisladors i advocats per realitzar els seus encàrrecs”. Les explicacions, per tant, s’han de cercar en el terreny del poder, començant per la privatització de la política, que ha posat les institucions de govern en mans dels interessos empresarials. Ho mostra clarament l’exemple dels Estats Units, on s’ha pogut dir que: “Els caps d’estat i els funcionaris elegits per al congrés són avui en gran mesura irrellevants. Són els negociadors els que escriuen els projectes de llei i aconsegueixen que s’aprovin. Ells són els que asseguren als polítics el diner per sortir elegits i els donen treball quan deixen la política. Els que tenen el poder avui són els membres de la reduïda elit que administra les grans empreses”. 
---------------------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------------
http://especiales.elcomercio.es/crisis-economica/

GRECIA ESTA ENCARADA A UN TERCER RESCATE ECONÓMICO Y A QUEDAR CONVERTIDA EN UN PROTECTORADO ECONÓMICO POR PARTE DE UN GOBIERNO TÉCNICO LO CUÁL ES UN GOLPE A LA DEMOCRACIA PRECISAMENTE EN EL PAÍS QUE LA VIO NACER. PORTUGAL VA ENCARADA HACIA UN SEGUNDO RESCATE. EN TODA EUROPA HAY UN GRAVISIMO PROBLEMA DE DESEMPLEO JUVENIL PARA PERSONAS QUE YA SE ACERCAN A LOS 30 AÑOS DE EDAD Y ESE ES EL PROBLEMA DE LA LLAMADA GENERACIÓN NI-NI-NI.


RECORDEMOS A MATHAMA GANDHI  Y A MARTIN LUTHER KING

EL PODER DE LA CONCIENCIA Y DE LA RECEPTIVIDAD

BLAIR RECONOCE QUE DECIDIÓ NO ENFRENTARSE A LOS MEDIOS BRITÁNICOS POR TEMOR A LAS REPRESALIAS


IÑAKI GABILONDO HACE COMENTARIOS SOBRE LA ACTUAL SITUACIÓN DE LA INSTITUCIÓN DE LA MONARQUÍA 


EN FACEBOOK ESTE ESPACIO DE INFORMACIÓN RESULTA DE SUMO INTERÉS



CORRE EN INTERNET LA SIGUIENTE NOTA DIRIGIDA POR EL HUMANISTA, ECONOMISTA Y FILOSOFO JOSÉ LUIS SAMPEDRO AL PRESIDENTE DEL GOBIERNO MARIANO RAJOY PARA QUE ABANDONE LA LÍNEA MONETARISTA Y NEOLIBERAL DE ANGELA MERKEL

Querido señor Presidente: es usted un hijo de puta. Usted y sus ministros
Descripción: Descripción:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgIlM3y5AUxh_O4G8oVjTif6INYVeUtwVvV8xYV3Qsh0lAz1uTWRFJI_JFlVWrz04oVcHUGNQKUOHIhVnsXjxqb-BWzvKyCXrauE24zp-CHbgF21C_H_apjseq0BU5lKMn0mU1YbtqdAs8k/s0/Jose+Luis+Sampedro.jpg

CRISIS GLOBAL (85)

CLICA AQUÍ ABAJO PARA EL CONTAJE :

http://salvamentoterracontajedevisitas.blogspot.com.es/2012/12/4-contaje-de-visitas-en-crisis-global.html

No hay comentarios: